Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD820-V LC voor Blijleven uit Zevenhoven

Publicatiedatum: 13-01-2011 09:45
Loon- en Verhuurbedrijf G. Blijleven uit Zevenhoven heeft onlangs, ter vervanging van een KATO HD820, een nieuwe KATO HD820-V LC rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
KATO HD 820 V LCKATO HD 820 V LC

Deze ca. 21,5 ton wegende rupskraan is door de montageafdeling van Barend Kemp volledig naar de wens van de klant aangepast. Denk hierbij onder andere aan kruisbediening, treeplanken, vulpomp, extra werkverlichting en bijvoorbeeld overdrukvoorbereiding inclusief signalering. Ook is de stand van de hefcilinder aangepast om de uitstorthoogte en de capaciteit te vergroten. De KATO is afgeleverd met een 1.500 liter bak met omkeeroren. Studio Infra, onderdeel van de Kemp Groep, heeft de machine voorzien van bedrijfsbelettering.

De 820-V heeft een moderne motor welke zich kenmerkt door een laag brandstofverbruik en een laag geluidsniveau. Met een vermogen van 160 pk en een bakkracht van 159 kN is deze KATO HD820-V LC een logische opvolger van de vorige KATO. HD820, een nieuwe KATO HD820-V LC rupsgraafmachine in ontvangst genomen.

 

Loon- en Verhuurbedrijf G. Blijleven uit Zevenhoven houdt zich bezig met de verhuur van machines en werkzaamheden in de agrarische sector. De wortels liggen dan ook in de agrarische sector want de vader en oprichter van deze firma begon ooit als boer. Tegenwoordig werkt men bij Blijleven met vijf vaste en ervaren medewerkers aan veel verschillende projecten. Een breed assortiment aan materieel maakt Blijleven zeer veelzijdig in zowel grondwerkzaamheden als in het agrarische werk.

www.loonbedrijfblijleven.nl

KATO HD820-V LC voor Loon- en Verhuurbedrijf G. Blijleven uit ZevenhovenKATO HD820-V LC voor Loon- en Verhuurbedrijf G. Blijleven uit Zevenhoven