Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Beco MAXXIM 220 voor Damsteegt uit Oud-Alblas

Publicatiedatum: 17-01-2011 10:25
Onlangs is bij G.M. Damsteegt B.V. de eerste door Beco nieuw ontwikkelde bagger kipper MAXXIM 220 geleverd. De baggerkippers, met een 20m3 water/bagger inhoud, worden ook los verhuurd. Dus zonder trekker en chauffeur!
Beco baggerkipperBeco baggerkipper

De baggerdumper is uitgerust met een star tandemstel, zodat het gemakkelijker is om er een vreemde tractor voor te plaatsen. Om het onderhoud/smering te waarborgen is er een “Groeneveld centrale vetsmering” opgebouwd. Voor het remsysteem is gekozen voor een dubbele uitvoering, zodat er zowel tractors met lucht, als tractors met een hydraulische aanhangrem systeem voor gereden kan worden. Door de aanschaf van deze kippers is het verhuur assortiment van “baggermaterieel”, bij G.M. Damsteegt B.V. verder uitgebreid.

Het assortiment bestaat uit:

  • Schuifboten van 1 meter tot max. van 11 meter breedte en met een schuif diepte van 0,7 meter tot een diepte van max 3 meter.
  • Milieuknijpers van 750 liter en 1000 liter eventueel met verleng jip of bril.
  • 33 m3 vloeistof dichte 3-assige kippers. Welke door de laatste aanschaf is uitgebreid met eenvoudige 20 m3 vloeistof dicht kippers.
www.gmdamsteegt.nl

2 Beco MAXXIM 220 bagger kippers voor G.M. Damsteegt uit Oud-Alblas2 Beco MAXXIM 220 bagger kippers voor G.M. Damsteegt uit Oud-Alblas