Communicatie software Groen, Grond en Infra

Optimaal verhuren 2011 in Houten

Publicatiedatum: 18-01-2011 11:45
Op 27 Januari 2011 wordt in Houten Optimaal Verhuren weer georganiseerd. De editie zal in het teken staan van interne en externe fraude, diefstal en preventie, debiteurenbeheer, incassoproces en welke acties u zelf kunt ondernemen.
Expo HoutenExpo Houten

Onder interne fraude; valt eigenlijk alles van ordinaire diefstal tot geavanceerde administratieve trucs welke door eigen personeel worden gepleegd. Onder externe fraude; vallen alle diefstallen en fraudehandelingen die door derden (o.a. klanten, leveranciers, expediteurs, koeriers etc.) gepleegd worden. Criminaliteit intern kost ondernemers geld, veel geld. Naar schatting evenveel financiële schade als externe criminaliteit. Interne criminaliteit omvat strafbare, ongewenste en voor het bedrijf schadelijke handelingen. Bijvoorbeeld: diefstal, verduistering, fraude, oplichting, corruptie, vernieling, doorspelen van bedrijfsinformatie, sabotage en fysiek geweld. Deze onderdelen van interne criminaliteit wordt veroorzaakt door een keten van factoren; gelegenheid, interne en externe druk, rechtvaardiging etc.

Maatregelen tegen (interne en externe) fraude worden pas genomen, nadat is vastgesteld dat er iets is misgegaan. De fraudebestrijding moet daarvoor al gedaan worden, en dit ontbreekt omdat er geen grondige analyse op risico`s bestaat binnen de onderneming.

Bij Optimaal verhuren 2011 wordt er informatie verstrekt over; Wat kunt u doen aan interne en externe fraude en hoe moet u dit aanpakken?

Het debiteurenbeheer is nog vaak ondergebracht bij de boekhouding, waar iemand het `er even bij doet’. Daarbij komen er niet minder dingen bij kijken zoals; moet u uw klanten checken, wie maakt u hoofdverantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, wat is de gemiddelde betaaltermijn en wordt deze nageleefd door de klanten, wanneer stuurt u een herinnering en wanneer een aanmaning?, wanneer moet u een incassobureau inschakelen,moet u notoire wanbetalers een hoge boeterente geven en hoe beveiligd u uw betalingen? Bij Optimaal verhuren 2011 wordt er informatie verstrekt; Hoe en wat kunt u uw debiteurenbeheer beheren en problemen erin oplossen?

Doet u uw incassoproces goed in vergelijking met anderen? En wat vinden huurders/betalers van uw klantgerichtheid? Hoeveel personeelsleden zet u in en doen anderen het met meer of minder personeel? Draagt u de vordering op enig moment in het incassoproces nog over aan de deurwaarder of behoudt u de regie? Kortom: tal van vragen die bij u en bij uw collega`s opkomen wanneer het gaat om kwaliteit, doeltreffendheid en doelmatigheid van uw incassoproces. Hier krijgt u antwoord op bij Optimaal verhuren 2011.

Optimaal verhuren 2011 is een uitgelezen mogelijkheid om binnen deze branche nieuwe relaties op te bouwen of ontmoeten, oriënterende gesprekken voeren of deelnemen aan het congres en toegelicht krijgen wat de nieuwe mogelijkheden binnen de branche van verhuren zijn. Optimaal verhuren heeft jaarlijks verschillende doelgroepen of thema`s maar dit jaar richten we ons op;

  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Schadeonderzoekbureaus
  • Track en trace leveranciers
  • Branche organisaties
  • Preventiemedewerkers
  • Riskmanagers van verhuurbedrijven
  • DGA’s verhuurbedrijven 
  • Schade afwikkelaars

Binnen Optimaal verhuren wordt er jaarlijks een andere locatie gekozen. Dit jaar is er gekozen voor Expo Houten. Deze locatie is gekozen vanwege de sfeervolle, gezellige sfeer maar toch zakelijke uitstraling en de goeie bereikbaarheid eromheen. De organisatie van dit evenement ligt net als voorgaande jaren in de handen van Verhuurnet, brancheorganisatie voor de verhuursector.

Het congres is voor personen binnen de verhuurbranche gratis te bezoeken. Ook leden van CrimiMail mogen het congres gratis bezoeken. Personen die werkzaam zijn bij een schadeonderzoekbureau kunnen aan het congres deelnemen na een bijdrage van €245,- per persoon. Personen die eigenaar of werkzaam zijn bij een verzekeraar of leverancier kunnen deelnemen aan het congres voor het bedrag van €395,- per persoon.

www.optimaalverhuren.nl

27 januari Optimaal verhuren 2011 in Expo Houten27 januari Optimaal verhuren 2011 in Expo Houten