Communicatie software Groen, Grond en Infra

2x IHI IC100 rupsdumper voor Van Etten uit Bergschenhoek

Publicatiedatum: 26-01-2011 11:30
Loonbedrijf Van Etten B.V. heeft onlangs twee nieuwe IHI IC100 rupsdumpers in gebruik genomen. Barend Kemp uit De Meern leverde de rupsdumpers onlangs af in Bergschenhoek.
IHI rupsdumperIHI rupsdumper

Deze 13,2 ton wegende rupsdumper op 750 mm rubberen rupsen met verhoogde laadbak met hydraulische klep heeft een laadvermogen van 12.000 kg en is onder andere uitgevoerd met een luxe bestuurdersstoel, airconditioning, overdruk voorbereiding en extra werkverlichting. Met een vermogen van 249 pk en een rijsnelheid van maximaal 12 km/h zijn deze machines inzetbaar in zeer extreme omstandigheden voor het verwerken van grote hoeveelheden grond.

Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector. Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw. In het najaar en in de winter is een groot deel van de ruim honderd personeelsleden bezig met het ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Het machinepark bestaat uit circa vijftig tractoren, veertig graafmachines, vijftien rupsdumpers van verschillende afmetingen en diverse andere grondverzetmachines. Drie diepladers en twintig vrachtwagens verplaatsen het materieel en het personeel elke dag van en naar het werk. De klantenkring van het loonbedrijf bestaat voor tachtig procent uit bedrijven die met de tuinbouw te maken hebben zoals de tuinders zelf, de leveranciers, installatiebureaus, kassenbouwers, etc.

 

www.vanettenbv.nl
www.kemp-groep.nl

2x IHI IC100 rupsdumper voor Loonbedrijf Van Etten B.V uit Bergschenhoek2x IHI IC100 rupsdumper voor Loonbedrijf Van Etten B.V uit Bergschenhoek