Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo + Sennebogen wereldprimeurs tijdens Kuiken Show

Publicatiedatum: 27-01-2011 11:45
Op 24 maart gaat de jaarlijkse Kuiken Show van start. Diverse nieuwe machines worden voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en er vindt een spetterende demoshow plaats, waar indrukwekkende machines de hoofdrol spelen.
Volvo A25F A35FVolvo A25F A35F

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om verschillende machines uit te proberen. Naast de Volvo en Sennebogen machines zijn, net als vorig jaar, ook de trucks van Volvo weer te bewonderen tijdens de Show. Niet alleen de machines stelen de show. Er is ook volop informatie aanwezig over service en onderhoud van Kuiken N.V. Naar verwachting zullen 10.000 mensen een bezoek gaan brengen aan de Kuiken Show 2011.

De openingstijden van de Kuiken Show 2011 zijn: donderdag 24 maart, van 10.00 - 18.00 uur, vrijdag 25 maart van 10.00 - 21.00 uur en zaterdag 26 maart van 9.00 - 16.00 uur.

De nieuwe machines van Volvo en Sennebogen zullen in Nederland als eerst te zien zijn op de Kuiken Show. Een primeur! Kom op de Kuiken Show en bewonder de nieuwe G serie Volvo wielladers, F serie Volvo dumpers, D serie Volvo rupskranen. Sennebogen overslagmachine 850 mobiel D serie en de Sennebogen vakwerk giekkraan 620R HD.

G-serie Volvo Wielladers
Met de komst van de nieuwe G serie Volvo Wielladers, de L150G, L180G en L220G, heeft Kuiken een echte primeur in huis gehaald. Deze serie heeft nieuwe motoren welke voldoen aan de Stage 3B eisen met nog meer koppel bij lage toerentallen. De machines beschikken over een roetfilter met regeneratie. OptiShift is standaard. Tevens is de elektrische hydraulische proportionele bediening standaard.

F-serie Volvo Dumpers
De nieuwe dumpers, A25F of A35F, van Volvo ontbreken niet tijdens de driedaagse Kuiken Show. De dumpers hebben Stage 3B motoren en voldoen aan de nieuwe emissie eisen 2011. De dumpers zijn voorzien van een nieuwe cabine met automatic climate control. Tevens beschikken de A25F en A30F over een nieuw veersysteem op de vooras.

D-serie Volvo rupsgraafmachines
Onder voorbehoud zijn de nieuwe Volvo rupsgraafmachines, 380D en 480D, aanwezig op de Kuiken Show. Ook deze machines voldoen aan de nieuwe emissie eisen 2011 met de Stage 3B motoren. De prestaties van de machines zijn aanzienlijk verbeterd, hierdoor meer productiviteit. Tevens zijn de machines zuinig in hun werk.

Sennebogen 850 mobiel D-serie overslagmachine 
Sennebogen is de gehele C-serie aan het vervangen voor de D-serie. De opvolger van de 850C-serie is te zien tijdens de show. De nieuwe Sennebogen 850 mobiel D-serie overslagmachine.
Deze machine beschikt over een nieuwe comfortabele cabine en heeft een betere toegankelijkheid tot alle machinecomponenten. Tevens is de machine makkelijker in onderhoud. De Sennebogen 850 mobiel D-serie wordt ingezet voor het lossen van schepen en in de schroot en zand industrie.

Sennebogen vakwerk giekkraan 620R HD. 
Nieuw in het assortiment de vakwerk giekkraan 620R HD met een 20 meter giek. Een 20 tons machine geschikt voor diverse hijswerkzaamheden. De giek is knikbaar hierdoor is de machine compact te vervoeren. Machine is uitgerust met een multicab cabine en is uitvoerbaar in wiel- of rupsuitvoering.

www.kuiken.nl

Volvo + Sennebogen wereldprimeurs tijdens Kuiken ShowVolvo + Sennebogen wereldprimeurs tijdens Kuiken Show