Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuwe producten Bouw/Laser

Publicatiedatum: 31-01-2011 10:20
Door de ondertekening van een vernieuwde dealerovereenkomst tussen Bouw/Laser b.v. en Hexagon is de productenlijn die Bouw/Laser b.v. voert nog completer geworden.
3D systemen GPS 3D systemen GPS

Bekende merken uit de Hexagon productlijn zijn o.a. Leica, Mikrofyn en SBG. Naast 2D en 3D systemen met GPS voor kranen, bulldozers, shovels en graders is Bouw/Laser b.v. nu ook de vertegenwoordiger voor plaatsbepalingssystemen op bijvoorbeeld hei- en boorstellingen. Maar ook speciale machines zoals asfaltmachines, frezen en betonpavers horen nu tot het productengamma. Naast systemen voor op de machine is er ook voor de uitzetter / controleur in het veld een complete productlijn van zelfvolgend totalstation, een GPS-set en kantoor software voor het vervaardigen van modellen en rapportages. Bouw/Laser b.v. is de dealer voor de Redline apparatuur van Leica, de speciale plaatsbepalingsinstrumenten voor op en rond de machine.

www.bouw-laser.nl

Leica, Mikrofyn en SBG  2D en 3D GPS systemen voor kranen, bulldozers, shovels en gradersLeica, Mikrofyn en SBG 2D en 3D GPS systemen voor kranen, bulldozers, shovels en graders