Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 806-II M voor Van Daalen uit Pijnacker

Publicatiedatum: 07-02-2011 12:10
K.A. van Daalen heeft, onlangs uit handen van Wouter Spaan medewerker bij ETEC importeur, een nieuwe ETEC 806-II M mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Deze 6 Ton wegende machine is uitgerust met een 4 cilinder motor Tier III met een vermogen van 55 pk.
ETEC 806 midigraverETEC 806 midigraver

Een opbreekkracht van 39Kn. De ruime en ergonomische cabine met airconditioning biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel, bredebak, dieplepel, puinriek en palletvorken alle met omkeeroren van Pladdet, banden Alliance 500/45 20, sloop/ sorteer functie, extra slangbreuk op bakcilinder, trekhaak demontabel in schuifblad geïntegreerd met stekker, W2 beveiliging en extra werkverlichting. Deze completen machine in de bedrijfskleuren en belettering is een prima aanvulling voor K.A. van Daalen en ZN. B.V.

K.A. van Daalen is in 1962 als eenmanszaak opgericht door de heer K.A. van Daalen. Sinds 1990 is de heer P.J. van Daalen Directeur. K.A. van Daalen en Zn B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 28 medewerkers en ca. 30 grondverzetmachines en een eigen onderhoudsdienst. K.A. van Daalen en ZN. B.V. richt zich vooral op de verhuur van grondverzetmachines en het uitvoeren van cultuurtechnische werken.

www.ETEC.nl
www.kavandaalenen zn.nl

ETEC 806-II M mobiele graafmachine voor Van Daalen uit PijnackerETEC 806-II M mobiele graafmachine voor Van Daalen uit Pijnacker