Communicatie software Groen, Grond en Infra

Caterpillar event bij Pon Equipment op 19 maart in Almere

Publicatiedatum: 11-02-2011 12:35
De nieuwste 374D en 390D serie Caterpillar rupsgraafmachines, de 990H, 992H, 988H serie wielladers en – onder voorbehoud - de elektrische bulldozer D7E. Op 19 maart wordt ermee gepronkt in Almere bij het hoofdkantoor van Pon Equipment.

Daar worden deze nieuwe machines voor het eerst in Nederland aan het vakpubliek getoond. Maar er mag ook zelf op verschillende Caterpillar machines gedraaid en getest worden op onder andere de mobiele graafmachines M313D en M316D.

Op 19 maart gaat het Caterpillar event van start, met een spectaculair terrein waarin bezoekers en indrukwekkende machines de hoofdrol spelen! Daarnaast worden ook de nieuwste Caterpillar machines geshowd. Naast de Caterpillar machines zijn ook de laatste Pon Shop artikelen te bewonderen en te koop. Een geheel nieuwe Pon shop zal de laatste schaalmodellen tonen.

Daarnaast zijn producten van o.a. Rental Force, Verachtert, MAN, Motrac/ Linde, Gunco te zien tijdens deze open dag. Met als hoogtepunt de vaste demonstrateurs die advies geven bij het zelf draaien op Caterpillar machines én de vierde editie van de HZC/ Cat Masters League.

Nieuwe Caterpillar machines
Onder voorbehoud zijn de nieuwste Caterpillar machines aanwezig tijdens dit event. Bij veel van de nieuwe machines draait het om nieuwe motoren, die voldoen aan de Stage 3B eisen en uitleg over het nieuwe Product Link. "Maar niet alleen de machines stelen de show tijdens het evenement. Er is ook volop informatie aanwezig over service en onderhoud van Pon Equipment met aanvullende acties. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Voor jong en oud zijn er activiteiten waarbij voor kinderen een speurtocht is uitgezet waarmee het grootste deel van het bedrijf wordt aangedaan. Uiteraard ligt een presentje klaar voor de winnaar.

Adres en openingstijden
Het Caterpillar event wordt gehouden aan de Rondebeltweg 41, 1329 BP in Almere. De openingstijden zijn: zaterdag 19 maart, van 09.00 – 16.00 uur.
 

www.pon-cat.com