Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 140W voor Van der Post uit Aarlanderveen

Publicatiedatum: 12-02-2011 13:25
Loon- en verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zn. BV uit Aarlanderveen heeft onlangs een nieuwe en zeer complete Atlas 140W mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Atlas bandenkraanAtlas bandenkraan

De Atlas is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp BV in De Meern en voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een dergelijke machine stelt. Denk hierbij aan extra functies, spatborden, overdruk voorbereiding en slangbreukbeveiliging. Studio Infra, onderdeel van de Kemp Groep, heeft de 140W voorzien van bedrijfsbelettering. Hierdoor was de machine direct inzetbaar. De TW140 heeft een vermogen van circa 113 pk, is 250 cm breed en heeft een opbreekkracht van 106 kN.

De firma L.L. van der Post heeft zich in de loop van haar 60-jarig bestaan ontwikkeld tot een landelijk opererend verhuurbedrijf. Een breed scala aan materieel en opdrachtgevers dragen bij aan de hoogstaande kwaliteit die van der Post nastreeft. Om dit te waarborgen leunt Van der Post op een kern van zeer trouwe medewerkers, waarvan sommige al meer dan dertig jaar verbonden zijn aan de firma. Deze schat aan ervaring in combinatie met het juiste materieel verzekert de opdrachtgever van een perfecte uitvoering van alle opdrachten.

 

www.loonbedrijfvanderpost.nl
www.kemp-groep.nl

Atlas 140W mobiele graafmachine voor Van der Post uit AarlanderveenAtlas 140W mobiele graafmachine voor Van der Post uit Aarlanderveen