Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuwe locatie voor 90 jarige JC Zandbergen

Publicatiedatum: 15-02-2011 08:55
Onlangs opende JC Zandbergen BV haar deuren om het 90 jarig bestaan in combinatie met de pas voltooide verhuizing te vieren op de nieuwe locatie aan de Voorhouterweg te Rijnsburg.
Voorhouterweg 82aVoorhouterweg 82a

JC Zandbergen BV is een loon- en verhuurbedrijf dat werkzaam is in zowel de cultuurtechnische als de civieltechnische sector. Hoofdactiviteit is het verhuren van grondverzetmachines aan hoveniers en aannemers.

Het bedrijf is vanaf 1920 geregistreerd bij de kvk en opgericht door Joris Zandbergen senior. Na jarenlange samenwerking tussen de zwagers Cas en Cor word het bedrijf de laatste 16 jaar geleid door Joris junior. Per 1 januari is het bedrijf verplaatst naar de nieuwe vestiging. Hier zijn de mogelijkheden om door te groeien een stuk groter. Er is veel ruimte voor opslag van grond en dergelijke. Ook groenrecycling behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens het open huis konden familie, vrienden, klanten en collega’s kennis maken met de vele activiteiten die wij kunnen uitvoeren. Van weilandverbetering tot machinaal bestraten. Onder het genot van een hapje en een drankje werd getoost op een goede en gezonde voortzetting.

www.jczandbergen.nl

Nieuwe locatie voor 90 jarig Loon- en verhuurbedrijf JC Zandbergen BV uit RijnsburgNieuwe locatie voor 90 jarig Loon- en verhuurbedrijf JC Zandbergen BV uit Rijnsburg