Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Kubota’s voor Manders uit Schaijk

Publicatiedatum: 15-02-2011 09:40
Manders Grondwerken uit Schaijk heeft onlangs bij Meerman Vlaardingen twee nieuwe Kubota midigravers aangeschaft. De KX91-3GL (3,2 t.) en de KX057-4GL (5,5 t.) zijn inmiddels geleverd.
2 Kubota minigravers2 Kubota minigravers

De heren Manders waren overtuigd van de kwaliteit van Kubota en konden met de Kubota importeur tot zaken komen. Met name de KX057-4 is standaard al zeer compleet uitgerust, maar werd op verzoek van Manders verder uitgerust met onder meer een automatisch vetsmeersysteem, slangbreukbeveiliging, 4 bakken waarvan 2 met omkeeroren en een kantelbak. Zelf was Manders al in bezit van een hamer en sloop/sorteergrijper om de functionaliteit van de KX057-4 optimaal te benutten.

De twee Kubota’s zijn een uitbreiding op het machinepark van Manders. Het park bestond al uit een 1.5 tons en 5 tons graafmachine, een mobiele graafmachine, een 6x6 kraanauto met inklapbare kraan en gestuurde achteras en een kleine shovel met onder andere een hydraulische boor.

Het familiebedrijf Manders is al 17 jaar actief in de wegenbouw en cultuurtechnische werken en dan met name het maaien van sloten met een 3m en 5m maaikorf.
Ook particulieren kunnen aankloppen bij het 4 man sterke bedrijf voor het rooien van bomen, graafwerken en bestratingen.

www.manders-machineverhuur.nl

Kubota KX91-3GL en KX057-4GL voor Manders Machine Verhuur uit Schaijk Kubota KX91-3GL en KX057-4GL voor Manders Machine Verhuur uit Schaijk