Communicatie software Groen, Grond en Infra

Open dagen Ahlmann? Super dagen!

Publicatiedatum: 23-02-2011 08:15
Open Dagen bij Ahlmann Nederland zeer succesvol verlopen. Op zaterdag 12 en zondag 13 februari jl. werden onder het motto VIP for VIP de Open Dagen gehouden.
Mecalac 8MCRMecalac 8MCR

Very Important Products
De nieuwe Ahlmann zwenkladers AZ 75 en AZ 95 trokken zoals verwacht veel bekijks. Uiteraard stonden de machines niet alleen stationair opgesteld. Zo kon met de AZ 75 een behendigheidsspel gespeeld worden en werd er volop gedemonstreerd met de AZ 95. Direct bij binnenkomst was de AZ 95, naast een AZ 150e en Mecalac 12MXT, aan het werk met een 3-in-1 leveller. De andere AZ 95 werd gedemonstreerd op de permanente demoplaats in het bedrijf. Ook de constante demonstratie met Mecalac 8MCR midigraafmachine mocht rekenen op ruime belangstelling van de aanwezige bezoekers. Ook te zien waren een 8MCR met een uitrustingsstuk voor het sleufloos leggen van kabels en een 8MCR met een worm voor het vullen van sleuven.

Very Important People
(Toekomstige) Kopers en gebruikers van Ahlmann en Mecalac machines zijn de V.I.P.'s voor Ahlmann Nederland en waren gelukkig - samen met hun gezin - in groten getale naar Ammerzoden gekomen.

Naast het ruime aanbod machines en uitrustingsstukken was er het nodige vermaak. Het al eerder genoemde behendigheidsspel, een demo met trialmotoren, een parcours met elektrische minibikes, een 4-in-1 bungee trampoline en een kinderboerderij. Op cap, muts of jack kon terplekke een naam geborduurd worden. De allerkleinste konden zich ook nog laten schminken. Er stond een poffertjeskraam en werd er door Mr Ice Cream, voor jong en oud, een hilarische show opgevoerd. Dat daarnaast de gasten op het gebied van eten en drinken niets tekort hoefden te komen is haast als vanzelfsprekend.

www.ahlmann.nl

De Ahlmann AZ 95 werd flink getest tijdens zeer succesvol verlopen Open Dagen bij AhlmannDe Ahlmann AZ 95 werd flink getest tijdens zeer succesvol verlopen Open Dagen bij Ahlmann