BENS 250R rupsdumper voor Bouwman uit Renesse

Gepubliceerd op 10-03-2011 07:05
Transportbedrijf Bouwman uit Renesse heeft onlangs een nieuwe BENS 250R rupsdumper in gebruik genomen. De 250R gaat de plaats innemen van een IHI IC30 uit 2000.
BENS 250R dumperBENS 250R dumper

De succesvolle BENS 250R rupsdumper heeft een laadvermogen van 2.500 kg en een eigen gewicht van 2.250 kg. De uniek 180 graden draaiende laadbak met hoge uitstort, de hydrostatische transmissie, het bedieningsgemak en de ongekende terreineigenschappen zijn kenmerkend voor dit Japanse kwaliteitsproduct. De omkeerbare stuurinrichting geeft de bestuurder goed zicht op de werkzaamheden. De canopy geeft, naast bescherming tegen de weerselementen, vooral een gevoel van veiligheid. De bestuurder is met een dergelijke constructie beter beschermd. De BENS 250R is leverbaar uit voorraad.

Bouwman heeft zijn basis in het Zeeuwse Renesse en bestaat sinds 1932. Begonnen met transportwerkzaamheden en later uitgebouwd met onder andere kraanverhuur en de handel in los gestorte goederen (zand, grond, gebroken puin e.d.). Met een ruim leveringsprogramma is Bouwman prima in staat om diverse werkzaamheden in de GWW-sector uit te voeren.

www.kemp-groep.nlwww.bouwmantransport.nl
BENS 250 R rupsdumper voor Transportbedrijf Bouwman uit Renesse BENS 250 R rupsdumper voor Transportbedrijf Bouwman uit Renesse

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!