Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 15NX voor AMSO

Publicatiedatum: 14-03-2011 14:55
AMSO uit De Meern heeft onlangs bij Barend Kemp BV in De Meern, de sleutels van een nieuwe IHI 15NX minigraafmachine in ontvangst genomen.

De IHI 15NX is een  1,6 tonner met een motorvermogen van 13,3 pk en een bakkracht van 16,4 KN. De 15VX heeft standaard een uitschuifbare onderwagen (960 tot 1.280 mm) welke in de brede stand de stabiliteit verbeterd en ingeschoven zorgt voor optimale toegankelijkheid.
De IHI 15NX is door Kemp voorzien van onder andere een hydraulische snelwissel, slangbreukbeveiliging, een zwaardere hefcilinder en extra contragewicht. Deze modificaties zorgen ervoor dat deze machine 750 kg kan heffen en nog steeds kan rijden. De aanpassingen in het schuifblad dragen bij aan de mobiliteit en de stabiliteit van de machine tijdens het rijden met een zware last. Daarnaast is de machine afgeleverd met een sloophamer en een graafbak van 500mm.

Naast het sanitair- en tegelwerk is ‘betonboren’ een specialisme van AMSO. AMSO heeft  wat dat betreft uitgebreide ervaring en specialistische apparatuur (diamant) om een trapgat, deursparing, ventilatierooster, doorgang naar dakopbouw of afzuigkap te maken. Ook het sloopwerk en de verdere afwerking verzorgen zij: het plaatsen van een trap, het aftimmeren, schilderen en stucwerk bijvoorbeeld.

www.amso.nl
http://www.kemp-groep.nl/barend-kemp/news/97/ihi_15nx_-_amso