Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex met Beco voor Kraaijeveld uit Sliedrecht

Publicatiedatum: 15-03-2011 09:05
De Bonte Service uit Staphorst leverde en monteerde een nieuwe Beco draaikantelstuk aan de Terex TW190 van N. Kraaijeveld uit Sliedrecht. Dit bedrijf verricht werkzaamheden in de constructieve waterbouw.
Terex met BecoTerex met Beco

Onlangs investeerde N. Kraaijeveld ook al in een mobiele Terex TW190. Deze werd geleverd en opgebouwd door De Bonte Service uit Staphorst. De Terex werd uitgevoerd met een hydraulische driedelige verstelgiek, 4 steunpoten en een sloop/sorteergrijper cq. hamerfunctie. Uiteraard werd extra werkverlichting, een radio-CD speler en een 27MC gemonteerd. Ook werd de machine in de bedrijfskleuren van N. Kraaijeveld gespoten.
De Terex zal door heel Nederland en België ingezet worden als ‘klusjesmachine’ op diverse werken. Het was dan ook de wens nog een draaikantelstuk aan de machine te monteren.

Op advies van De Bonte Service viel de keus op een BECO Rototilt draaikantelstuk, omdat deze uit één stuk gegoten is en heeft een lage opbouwhoogte. Bovendien loopt het wormwiel in een oliebad  en hoeft niet gesmeerd te worden. Ook is het kantelstuk standaard voorzien van een doorvoer van 120 ltr/min voor b.v. een trilblok of sorteergrijper.
De Terex TW190 met Rototilt is momenteel ingezet in de Eemshaven, waar N. Kraaijeveld diverse aanlegsteigers construeert.

www.kraaijeveld.eu
www.debonteservice.nl

Terex met Beco voor Kraaijeveld uit SliedrechtTerex met Beco voor Kraaijeveld uit Sliedrecht