Communicatie software Groen, Grond en Infra

Machinistenkampioen Alblasserwaard & Vijfheerenlanden

Publicatiedatum: 16-03-2011 09:10
Op zaterdag 16 april 2011 wordt het jaarlijkse machinistenkampioenschap Alblasserwaard & Vijfheerenlanden weer gehouden. Dit jaar is de locatie ‘de Kuiper Noordeloos bv’ aan de Middenweg in Noordeloos.

De dag begint om 9.30 uur en duurt ongeveer tot 15.30 uur. De organiserende stichting heeft zich ten doel gesteld om de GWW sector in de breedste zin van het woord te promoten bij jong & oud, en daar slaagt zij zeker in. Het evenement heeft inmiddels landelijke bekendheid gekregen. Voor de ervaren machinisten is er een wedstrijd met diverse behendigheidsonderdelen en voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar zijn er de jeugdwedstrijden. Met beide wedstrijden zijn er mooie prijzen te winnen.
Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht met de traptrekker competitie, en daarvan mogen de winnaars een traptrekker mee naar huis nemen. Aan de dag werken meer dan 100 bedrijven mee die een bijdrage leveren in de vorm van machines, prijzen of wedstrijddeelnemers. Er zijn diverse machines uit de sector te zien, waarvan een aantal ook in werking. Ook voor toeschouwers is er de mogelijkheid om eens te draaien op een kraan en zo het machinegevoel te krijgen. Er is een scholenpaviljoen voor jongeren die geïnteresseerd zijn in een baan in onze sector en er is een gezellig terras om kennis te maken en bij te praten met mensen uit de sector. Kortom, voor jong & oud een leuk evenement om te gaan kijken. Toegang en parkeren is gratis! Deelname aan de jeugdwedstrijden ook, en men kan zich hier op de dag zelf voor inschrijven. Voor de hoofdwedstrijd moet men zich vooraf inschrijven, dit kan via de website www.machinistenkampioenschap.nl.

 

www.machinistenkampioenschap.nl.