Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuwe attractie Safaripark de Beekse Bergen.

Publicatiedatum: 17-03-2011 09:20
Recent heeft safaripark de Beekse Bergen te Hilvarenbeek een nieuwe Paus RL 655 shovel in gebruik genomen. Na een Mustang kniklader nu dus ook een Paus shovel van Geert-Jan de Kok BV in safaripark de Beekse Bergen.
Paus RL 655 shovelPaus RL 655 shovel

Bij werkzaamheden waar de Mustang kniklader te licht is bevonden vult de Paus shovel dit uitstekend aan.  

De Beekse Bergen is opgericht in 1964 en sindsdien is het uitgegroeid tot een volwaardig dierenpark. De Beekse Bergen beschikt over het grootste Wildlife Dierenpark van de Benelux en heeft zo'n 1.250 dieren (met meer dan 150 dier-soorten), variërend van kleine zoogdieren tot grote vogels. Op uitgestrekte savannes bevinden zebra’s, giraffen en struisvogels. Tevens zijn er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden te bezichtigen. Er zijn diverse manieren om het park te doorkruisen: d.m.v. een wandelsafari, autosafari, bussafari en/of bootsafari.

De Paus RL 655 shovel beschikt over een Deutz motor welke een vermogen produceert van 59 pk bij een toerental van 2300 toeren p/min. Dit in combinatie met een eigen gewicht van 4700 kg en een laadvermogen van 3300 kg (geknikt) is de Paus shovel zeer geschikt voor zwaardere werkzaamheden. De Paus shovel is uitgerust met een comfortabele cabine, welke is voorzien van o.a. panoramisch ruiten en uitstekende klimaatbeheersing.

www.geert-jandekok.com

Paus RL 655 wielladerPaus RL 655 wiellader