Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N voor Martin de Wit uit Kamerik

Publicatiedatum: 17-03-2011 15:20
M. de Wit uit Kamerik heeft een nieuwe IHI 55N-3 midigraafmachine van IHI importeur Barend Kemp B.V. in ontvangst genomen. Jan van Vulpen, bedrijfsleider bij Kemp, overhandigde de sleutels aan Martin de Wit.
IHI 55N midigraverIHI 55N midigraver

Deze circa 6,0 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, rotatie functie, proportionele bediening en bedrijfsbelettering. Bijzonder aan deze machine is de hydraulisch verstelbare giek die het bereik verder vergroot. Om dit extra bereik optimaal te benutten is er meer gewicht geplaatst onder de motorkap.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 55,5 pk en een opbreekkracht van 37 kN is deze machine een prima vervanging van de oude IHI 55N.

Martin is al 10 jaar zelfstandig ondernemer in de grondverzetmarkt en werkt voornamelijk voor nutsbedrijven. Met een machinepark van 6 IHI minigravers kan hij zijn klanten goed bedienen en is daarmee zeer divers. De regio tussen Utrecht en Abcoude is werkgebied waar De Wit zich voornamelijk beweegt. Naast de werkzaamheden aan gas- en waterleidingen is De Wit veelvuldig werkzaam in particuliere sector.

www.kemp-groep.nl

IHI 55N midi graafmachine voor Martin de Wit uit KamerikIHI 55N midi graafmachine voor Martin de Wit uit Kamerik