Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 12VXE voor Sligtenhorst uit Vinkeveen

Publicatiedatum: 14-03-2011 15:25
Ton van Sligtenhorst uit Vinkeveen heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuwe IHI 12VXE minigraver in ontvangst genomen.
IHI 12VXE mircograverIHI 12VXE mircograver

De IHI 12VXE is de nieuwe 1,2 tonner van IHI en positioneert zich tussen de IHI 9VX en 15VX. Door de kracht van de 1,5 tons klasse te combineren met een breedte van slechts 87 cm (uitschuifbaar naar 113 cm) heeft IHI een nieuwe klasse minigraver geïntroduceerd. Door de joystick bediening naast de stoel is de machine zeer comfortabel voor de machinist. De bovenliggende hefcilinder in combinatie met het binnendraaier concept maken de machine zeer breed inzetbaar in diverse werkzaamheden. Deze 12VXE is afgeleverd met een hydraulische snelwissel (CW0), twee bakken en een puinriek.

Sligtenhorst is gespecialiseerd in de reparatie van alle grote merken tuinmachines. Deze eenmanszaak is voortgekomen uit vijftien jaar ervaring in de landbouwmechanisatie. Met een persoonlijke benadering en een schat aan ervaring is Ton van Sligtenhorst uw partner voor de verkoop, onderhoud en reparatie van tuin- en parkmachines, loop- en bosmaaiers voor zowel bedrijf als particulier.
 

www.kemp-groep.nl

IHI 12 VXE micro-graver voor Sligtenhorst uit VinkeveenIHI 12 VXE micro-graver voor Sligtenhorst uit Vinkeveen