Communicatie software Groen, Grond en Infra

CAT loader en off highway truck voor ENCI

Publicatiedatum: 19-03-2011 10:35
De firma ENCI, producent en leverancier van Nederlands cement, heeft een Caterpillar wiellader 988H en een Caterpillar Off Highway Truck 775F aangeschaft, waarvan de laatste nog geleverd moet worden.
Caterpillar 988H loaderCaterpillar 988H loader

De Caterpillars zijn aangeschaft voor het verwerken van grondstoffen tot cement. Deze grondstoffen worden uit een groeve in Maastricht gehaald. De Caterpillar 988H kiept de aangeleverde grondstoffen in de breker en Off Highway Truck 775F zal de grondstoffen vanuit de groeve naar de breker brengen. Ook wordt de 988H ingezet om de weg vanuit de groeve schoon te houden en, wanneer nodig, de trucks te laden.

ENCI vervangt hun Caterpillar 988F voor de vernieuwde versie, de Caterpillar 988H. Zijn voorganger heeft sinds 1994 inmiddels 38000 uren gedraaid. Ook wordt de Caterpillar Off Highway Truck 773C ingeruild voor een nieuwer type. De 773C was geleverd in 1990 en deze machine komt qua draaiuren in de buurt van de wiellader met maar liefst 36000 uur tot op heden. Naast deze machines heeft ENCI nog drie Caterpillar Off Highway trucks draaien.

Dankzij de betrouwbaarheid in Pon Equipment, het bedieningsgemak, de snelheid en vooral de service van de vestiging in Valkenswaard is de keuze weer gevallen op Caterpillar machines.
 

www.heidelbergcement.com/benelux/nl/enci/home
www.pon-cat.com

ENCI kiest opnieuw voor Caterpillar wiellader en off highway truck ENCI kiest opnieuw voor Caterpillar wiellader en off highway truck