Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 140W voor Schuurman uit Abcoude

Publicatiedatum: 16-03-2011 14:40
Loonbedrijf Schuurman B.V. uit Abcoude heeft recent een nieuwe en zeer complete Atlas 140W mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Atlas 140W op bandenAtlas 140W op banden

De Atlas is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Denk hierbij aan extra functies, spatborden, slangbreukbeveiliging en nog een aantal items die het de machinist comfortabeler maken. De machine is compleet afgeleverd met een brede bak met omkeeroren en een puinriek.

De 140W, in de originele kleurstellingen, heeft een vermogen van circa 113 pk, is 250 cm breed en heeft een opbreekkracht van 106 kN. De 140W is een uitstekende uitbreiding op het al ruime machineaanbod van Schuurman.

Loonbedrijf Schuurman B.V, uit Abcoude, richt zich naast het gebruikelijke agrarische loonwerk op werkzaamheden in de grond,- weg,- en waterbouw. Met een ruim leveringsprogramma is Schuurman uitstekend in staat elke klus professioneel uit te voeren.

www.loonbedrijfschuurman.nl
www.kemp-groep.nl

Atlas 140W mobiele graafmachine voor loonbedrijf Schuurman uit AbcoudeAtlas 140W mobiele graafmachine voor loonbedrijf Schuurman uit Abcoude