Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW110 voor De Groot & Schagen

Publicatiedatum: 06-04-2011 09:00
De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V. uit Sliedrecht heeft een nieuw type TEREX TW 110 mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Met groot enthousiasme namen de directeuren van De Groot & Schagen de sleutels in ontvangst van Cor Koedam van Barend Kemp B.V.
Terex TW110 kraanTerex TW110 kraan

De compacte en stabiele TEREX TW110 weegt 11.000 kg, heeft een vermogen van ca. 102 pk en een grote opbreekkracht van 72 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Kemp onder andere voorzien van extra functies, spatborden, extra contragewicht, extra werkverlichting, een brandstofvulpomp, een afneembare trekhaak met kogel en een treeplank. De in bedrijfskleuren gespoten machine is door de reclameafdeling van Kemp voorzien van belettering en afgeleverd met twee bakken, een puinriek en palletvorken.

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf is een dynamisch bedrijf met een brede ervaring op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden.

Bijna 50 jaar geleden kleinschalig begonnen en uitgegroeid tot een middelgrote onderneming. Zo is de ontwikkeling van De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf te typeren. Het fundament is al die jaren hetzelfde gebleven: een daadkrachtige ploeg met een grondige aanpak.

www.degrootschagen.nl
www.kemp-groep.nl

Terex TW 110 mobiele graafmachine voor De Groot & Schagen uit SliedrechtTerex TW 110 mobiele graafmachine voor De Groot & Schagen uit Sliedrecht