Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai R250LC-9 voor Goris uit Doornenburg

Publicatiedatum: 08-04-2011 10:00
Recent is er een slopende Hyundai geleverd aan J.A. Goris en Zonen B.V. uit Doornenburg. Nadat hij door de eigen dieplader van J.A. Goris en Zonen was opgehaald bij Van der Spek Vianen is de nieuwe 25 tons Hyundai gelijk ingezet bij de totaalsloop van de voormalige Golff supermarkt in Velp.
Hyundai 250 sloopkraanHyundai 250 sloopkraan

De nieuwe Hyundai R250LC-9 is uitgevoerd met een 5850mm lange giek en 3050mm lange lepelsteel waardoor de machine een groot bereik heeft om ook op hoogte met de sloopwerktuigen te kunnen werken. Aan de lepelsteel zit een hydraulische CW40 snelwissel. Natuurlijk is de machine voorzien van vele hydraulische functies zodat er zonder problemen een sorteergrijper,vergruizer of sloophamer aan de machine kan worden gemonteerd.

Voor de aandrijving van de machine is een Cummins QSB6.7 motor verantwoordelijk, deze heeft een inhoud van 6.7liter en is voorzien van de nieuwste technieken waardoor een zeer gunstig brandstofverbruik wordt gerealiseerd. De motor produceert 195Pk. Net als alle nieuwe serie-9 machines is ook deze R250-9LC voorzien van het Hyundai Hi-mate systeem wat het via GPS-technologie mogelijk maakt op afstand data uit te lezen over brandstofverbruik,locatie,draaiuren ect. Deze service is gratis en kan door de klant zelf worden uitgelezen. Om veilig te kunnen werken is de machine standaard uitgevoerd met werklampen op cabine en giek .Tevens is hij standaard voorzien van een achteruitkijk camera waardoor de machinist altijd kan zien wat er achter hem gebeurd en onveilige situaties kunnen worden voorkomen.

J.A. Goris & Zonen BV in Doornenburg is een multifunctioneel en volledig gecertificeerd sloopbedrijf welke zich onder andere heeft gespecialiseerd in het selectief, veilig en milieukundig uitvoeren van een breed scala aan sloopwerkzaamheden. De zeer diverse klantenkring, zoals o.a. Woningbouwverenigingen, Gemeenten, Bouwkundig Aannemers, Defensie, Projectontwikkelaars en Particulieren, doet al ruim 50 jaar een beroep op het bedrijf voor het uitvoeren van sloopwerken, grondwerken en asbestsaneringen. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is J.A. Goris & Zonen BV in het bezit van een zeer compleet machinepark.

www.gorissloopwerken.nl
www.vanderspek.nl

Hyundai R 250 LC-9 sloopgraafmachine voorJ.A. Goris en Zonen B.V uit DoornenburgHyundai R 250 LC-9 sloopgraafmachine voorJ.A. Goris en Zonen B.V uit Doornenburg