Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 822-II RLC voor Oostvliet uit Zoeterwoude

Publicatiedatum: 09-04-2011 07:40
Aan- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. heeft onlangs uit handen van ETEC importeur, een nieuwe ETEC 822-II RLC rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
ETEC rupskraanETEC rupskraan

Deze 22 ton wegende machine is voorzien van de nieuwste commonrail motor Tier III met een vermogen van 155 pk. Een opbreekkracht van 149KN. De ruime, vernieuwde, en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel, sloop/ sorteer functie, bak/sorteer omschakeling, treeplanken links van de machine, kist op onderwagen, centrale smering van Groeneveld, overdruk voorbereid met SOS-signalering, camera op ballast, W2-beveiliging en extra werkverlichting. Deze complete machine met bedrijfsbelettering is een prima aanvulling voor Oostvliet B.V.

Aann- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. houdt zich vooral bezig met het uitvoeren van (aangenomen) werken in de G.W.W.-sector met als hoofdactiviteit het grotere grondverzet (en alle daarbij behorende disciplines) en de realisatie van oeverbescherming werken.

www.oostvlietbv.nl
www.etec.nl

ETEC 822-II RLC rupsgraafmachine voor Oostvliet uit ZoeterwoudeETEC 822-II RLC rupsgraafmachine voor Oostvliet uit Zoeterwoude