Communicatie software Groen, Grond en Infra

2de KATO HD518llc voor Van der Lee

Publicatiedatum: 11-04-2011 10:45
Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee uit Hagestein heeft onlangs de tweede KATO HD518llc (basis HD512) graafmachine op een moerasonderwagen bij Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen.
KATO Big-FloatKATO Big-Float

Dit is de tweede KATO, binnen een half jaar, die op een bestaande moerasonderwagen is geplaatst. Kemp heeft naast extra functies, slangbreukbeveiliging en overdrukvoorbereiding ook de monoboom en de lepelsteel verlengd tot 11 meter. De machine is daarnaast voorzien van vele extra’s die het werk voor de machinist nog comfortabeler maken. De reclameafdeling van de Kemp Groep heeft de machine voorzien van professionele bedrijfsbelettering. Hierdoor was de machine na aflevering direct inzetbaar.

Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee is een full-service aannemersbedrijf, met een personeelsbestand van ruim vijfhonderd man, die de meest uiteenlopende taken op zich neemt. Van baggerwerkzaamheden tot bosbouwkundige werken. Mede door de verschillende locaties is de slagkracht van deze firma erg groot. De eigen asfaltproductie in Lelystad spreekt hierbij zeker tot de verbeelding.

www.gebrvanderlee.nl
www.kemp-groep.nl

2de KATO HD518llc rupsgraafmachine voor Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee uit Hagestein2de KATO HD518llc rupsgraafmachine voor Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee uit Hagestein