Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD308 US voor Kasbergen uit Snelrewaard

Publicatiedatum: 11-04-2011 11:45
Ted Kasbergen Loonbedrijf en Kraanverhuur uit Snelrewaard heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuwe KATO HD308 rupsmidigraver in ontvangst genomen.
KATO HD308  midikraanKATO HD308 midikraan

Deze 8 ton wegende rupsgraafmachine op kunststof blokken is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, een rotatie- en trilblokfunctie, een gereedschapskist op de onderwagen en extra werkverlichting. Deze 308 is tevens afgeleverd met extra bakken en een puinriek met omkeeroren. De reclameafdeling van Kemp heeft deze KATO voorzien van belettering. Met een vermogen van 55 pk, een breedte van 230 cm en een opbreekkracht van 61,4 kN is deze binnendraaier een uitstekende aanvulling op het materieel van Kasbergen.

Ted Kasbergen Loonbedrijf en Kraanverhuur uit Snelrewaard is middelgroot loonbedrijf dat zich richt op o.a.: grondverzet, egaliseren, ploegen, zaaien, baggerpompen en het verhuren van kranen. Daarnaast levert Kasbergen ook zand en grond.

www.tedkasbergen.nl
www.kemp-groep.nl

KATO HD 308 US rupsmidigraver voor Ted Kasbergen uit SnelrewaardKATO HD 308 US rupsmidigraver voor Ted Kasbergen uit Snelrewaard