Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI IC45 rupsdumper voor Van Etten

Publicatiedatum: 20-04-2011 10:45
Loonbedrijf van Etten B.V. uit Berkel en Rodenrijs heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een IHI IC45 rupsdumper in ontvangst genomen.
Dumper op rupsenDumper op rupsen

De ca. 6,0 ton wegende rupsdumper, uitgevoerd met een BECO 180 graden draaibare laadbak, heeft een laadvermogen van 5,2 ton. Met een vermogen van 100 pk, rubber rupsen met een rupsbreedte van 600 mm en een maximale rijsnelheid van 12 km per uur is deze rupsdumper breed inzetbaar voor Van Etten.

Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector. Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw. In het najaar en in de winter is een groot deel van de ruim honderd personeelsleden bezig met het ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Het machinepark bestaat uit circa vijftig tractoren, veertig graafmachines, vijftien rupsdumpers van verschillende afmetingen en diverse andere grondverzetmachines. Drie diepladers en twintig vrachtwagens verplaatsen het materieel en het personeel elke dag van en naar het werk. De klantenkring van het loonbedrijf bestaat voor tachtig procent uit bedrijven die met de tuinbouw te maken hebben zoals de tuinders zelf, de leveranciers, installatiebureaus, kassenbouwers, etc.

www.vanettenbv.nl
www.kemp-groep.nl

IHI IC45 rupsdumper voor Loonbedrijf van Etten B.V. uit Berkel en Rodenrijs IHI IC45 rupsdumper voor Loonbedrijf van Etten B.V. uit Berkel en Rodenrijs