Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komptech trommelzeef voor De Kuiper uit Noordeloos

Publicatiedatum: 22-04-2011 08:50
Al vele jaren is De Kuiper Noordeloos BV voor de opdrachtgevers een begrip in grond-, weg- en waterbouwkundige werken. Om de werkzaamheden te optimaliseren heeft De Kuiper geïnvesteerd in een mobiele Komptech Mustang trommelzeef bij Pon Equipment.
Mobiele trommelzeefMobiele trommelzeef

Deze trommelzeef kent in de markt vele tevreden gebruikers. De Mustang heeft een grote bunker met een zeeftrommel oppervlakte van 32 m2. De machine is robuust en uiterst betrouwbaar, met een moderne motor en een groot bedieningscomfort. Door middel van een dieselhydraulische aggregaat wordt de Komptech Mustang aangedreven.

Daarnaast is deze machine uitgerust met één meter brede transportbanden, waardoor de capaciteit van de machine optimaal tot zijn recht komt. Het aggregaat kan eenvoudig en zonder hulpmiddelen uit de motorruimte worden geschoven, zodat onderhoud aan het hart van de machine snel en nauwkeurig kan worden uitgevoerd.

Trommelwisseling is bij deze machine zeer eenvoudig en zonder hulpmiddelen uit te voeren. Door het automatisch ontspannen van de aandrijfketting, het hydraulisch openen van de zijwand en het naar buiten zwenken van de trommel.

Verder is de machine uitgerust met het gepatenteerde "Drumgrip" aandrijfsysteem met kettingspanning naar behoefte voor een rustige slipvrije aandrijving. Deze pluspunten zijn voor De Kuiper, naast de service van Pon Equipment, de beweegredenen geweest voor de aanschaf van deze machine.

www.dekuiper.nl
www.pon-komptech.com

Komptech Mustang trommelzeef voor De Kuiper Noordeloos BV uit NoordeloosKomptech Mustang trommelzeef voor De Kuiper Noordeloos BV uit Noordeloos