Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX140W voor Knipscheer uit Almere

Publicatiedatum: 04-05-2011 08:40
RoAd Barneveld heeft wederom een nieuwe Doosan mogen leveren bij Knipscheer Infrastructuur in Almere. Dit keer gaat het om een nieuwe mobiele graafmachine DX140W met de nieuwe ROPS-cabine en hydraulisch verstelbare giek.
Doosan DX140WDoosan DX140W

De machine is in de werkplaats van RoAd o.a. voorzien van de nodige hydraulische functies, een kraanboek, een centraal smeersysteem, brede enkellucht Alliance banden, een overdruksysteem en een Steel Wrist draai-kantel-stuk, waardoor de machine is omgetoverd tot een multi-inzetbare alleskunner. En tot slot is de machine gespoten in de herkenbare blauw-witte bedrijfskleuren van Knipscheer.

Knipscheer Infrastructuur is een middelgroot bedrijf met circa 90 medewerkers op het gebied van infrastructurele werken. De aflevering van de nieuwe Doosan DX140W viel nagenoeg samen met de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van Knipscheer in Emmeloord, waardoor het brede scala aan werkzaamheden dat Knipscheer dagelijks uitvoert nu vanuit vier vestigingen geschiedt, t.w. Dronten (waar Knipscheer ruim 30 jaar geleden is opgericht), Almere, Lelystad en nu dus ook vanuit Emmeloord.

www.knipscheer.com
www.roadbarneveld.nl

Doosan DX 14 0W mobiele graafmachine voor Knipscheer Infrastructuur B.V. uit AlmereDoosan DX 14 0W mobiele graafmachine voor Knipscheer Infrastructuur B.V. uit Almere