Communicatie software Groen, Grond en Infra

BVOR-Demodagen ‘Groen geeft energie’

Publicatiedatum: 05-05-2011 10:40
De Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR) organiseert op 8 en 9 juni 2011 voor de achtste keer de Demodagen. Dit jaar vindt het tweejaarlijks evenement plaats bij Reijnders Groenrecycling B.V. in Kelpen-Oler (Limburg).
Demodag 25 juni 2009Demodag 25 juni 2009

De Demodagen zijn uniek in Europa omdat alle getoonde machines ook in bedrijf zijn. Verschillende bedrijven demonstreren machines en toebehoren die bij het bewerken en verwerken van groenafval worden gebruikt zoals shredders, verkleiningsmachines, chippers, omzetmachines en zeven. Voor de bezoekers worden beide dagen zowel in de ochtend (10.00 uur) als in de middag (14.00 uur) rondleidingen georganiseerd. In een hal op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten die producten of diensten leveren die een link hebben naar de wereld van de groenverwerking.

Reden om dit jaar voor het thema ‘Groen geeft energie’ te kiezen is omdat deze dubbele boodschap past bij de locatie Reijnders Groenrecycling B.V. Enerzijds verwerkt het bedrijf groen tot compost, anderzijds wordt het houtachtig materiaal bewerkt tot biomassa.

De Demodagen zijn gratis toegankelijk.

www.bvor.nl

BVOR-Demodagen ‘Groen geeft energie’BVOR-Demodagen ‘Groen geeft energie’