Communicatie software Groen, Grond en Infra

2x Atlas 160W voor Damsteegt uit Oud-Alblas

Publicatiedatum: 09-05-2011 09:15
G.M. Damsteegt uit Oud-Alblas heeft onlangs uit handen van Jan van Vulpen, bedrijfsleider bij Barend Kemp B.V. in De Meern, de sleutels van twee nieuwe Atlas 160W mobiele graafmachines in ontvangst genomen.
Atlas 160WAtlas 160W

Deze 16,7 ton wegende mobiele graafmachines zijn door Kemp volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. Denk hierbij aan o.a.: extra functies, proportionele bediening, spatborden rondom, beschermstrippen binnenzijde lepelsteel en extra werkverlichting. De reclameafdeling van de Kemp Groep heeft de machines voorzien van reflecterende belettering.

G.M. Damsteegt B.V., de verhuurder van bemand en onbemand grondverzet- materieel in alle klassen, is begin jaren '90 opgericht. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op de verhuur van graafmachines. In de loop der jaren is G.M. Damsteegt B.V. uitgegroeid tot ruim 100 werknemers en meer dan 180 machines.

www.gmdamsteegt.nl
www.kemp-groep.nl

2x Atlas 160 W mobiele graafmachines voor Damsteegt uit Oud-Alblas2x Atlas 160 W mobiele graafmachines voor Damsteegt uit Oud-Alblas