Communicatie software Groen, Grond en Infra

Bergmann 2030 dumper voor Bresser uit ‘s-Gravendeel

Publicatiedatum: 13-05-2011 10:05
Meerman Vlaardingen BV heeft onlangs aan Bresser in ‘s-Gravendeel een gloednieuwe Bergmann 2030 (low-model) minidumper geleverd. Deze dumper is voor Bresser een ideale aanvulling op zijn materieelvloot, vanwege zijn geringe hoogte.
Bergmann dumperBergmann dumper

Bresser is werkzaam in de civiele sector en werkt regelmatig onder opslagtanks waar vaak maar een doorrijhoogte van twee meter beschikbaar is. De dumper heeft een gewicht van ruim 2 ton en heeft een laadvermogen van 3 ton. De dumper wordt aangedreven door een 3-cilinder watergekoelde Kubota dieselmotor van ruim 26 kW. Tevens is de dumper door Bergmann importeur Meerman uitgevoerd met een roetfilter en is de dumper in de gele club-kleuren van Bresser gespoten.

Bresser civiel & industrie (her)fundeert en verplaatst infrastructurele objecten zoals bruggen, viaducten, tunnels en publieke objecten. De Bergmann minidumper zal bij al deze werkzaamheden ingezet gaan worden.

www.meerman.nl

Bergmann 2030 dumper (low-model) voor Bresser Civiel en Industrie uit ‘S-GravendeelBergmann 2030 dumper (low-model) voor Bresser Civiel en Industrie uit ‘S-Gravendeel