Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 834-II RLC voor Dijkshoorn uit Bleiswijk

Publicatiedatum: 16-05-2011 10:05
Dijkshoorn Bleiswijk BV heeft onlangs uit handen van Henk van Vliet, Directeur bij ETEC Grondverzetmachines, een nieuwe ETEC 834-II RLC in ontvangst genomen.
ETEC 834-II RLC ETEC 834-II RLC

Deze 34 Ton wegende machine is voorzien van de nieuwste commonrail motor Tier III met een vermogen van 250 pk. Een opbreekkracht van 240KN. De ruime en vernieuwde ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel CW45 van verachtert, sloop/ sorteer functie, schaarfunctie, treeplank, centrale smering van groeneveld, overdruk met signalering en extra werkverlichting. Deze complete machine met bedrijfsbelettering is een prima aanvulling voor de Firma Dijkshoorn.

De huidige activiteiten van het bedrijf zijn zeer divers. Naast de hoofdactiviteiten groenrecycling, puinrecycling en verwerking van andere afvalstromen bied Dijkshoorn nog vele andere diensten en producten. Het verkopen van bijvoorbeeld zand, aanvulgrond, bordesgrond en betongranulaat (repax). Met het huidige moderne machinepark bieden ze een oplossing voor (container)transport en een breed scala aan bouw- en sloopwerkzaamheden. Van oudsher houdt Dijkshoorn zich ook nog altijd bezig met (loonwerk in) de landbouw.

www.etec.nl
www.dijkshoorn-bleiswijk.nl

ETEC 834-II RLC rupsgraafmachine voor Dijkshoorn Bleiswijk BV uit BleiswijkETEC 834-II RLC rupsgraafmachine voor Dijkshoorn Bleiswijk BV uit Bleiswijk