Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wegenbouwdagen Van der Spek

Publicatiedatum: 16-11-2003 14:47
Op 29 en 30 december vinden bij Van der Spek de jaarlijkse open dagen plaats. Ditmaal veel aandacht voor Dynapac's wegenbouwmaterieel.

In Vianen kunt u dan kennismaken met een greep uit het programma van Dynapac waarvoor Van der Spek recentelijk importeur is geworden. Zo zijn er de kleine PL350S en de grote PL2000S koudfrezen van Dynapac. En de Demag / Dynapac DF45C en DF115C afwerkmachines met elektrische balk.

Op gebied van walsen biedt Van der Spek o.a. grondwalsen, de tandemtrilwals CC232 en de bijzondere CS141 statische drierolwals die binnenkort in '' Hollandse''  uitvoering op de markt komt. In Vianen kunt u bovendien kennismaken met de nieuwe Kawasaki 85-Z-5 en 90-Z-5 wielladers en de Bell B25D 6x6 dumper.

Voor aannemers B&U stelt Van der Spek de nieuwe Liebherr EC-HM serie torenkranen voor. Een nieuw modulair concept, desgewenst leverbaar met cabine en standaard uitgerust met frequentiebesturing op alle aandrijvingen. Van de topless EC-B serie torenkranen wordt de nieuwe cabine voor het voetlicht gehaald.

En verder is er de Fuchs MHL434 houtoverslagmachine als noviteit. Van der Spek heet u na de kerst allemaal van harte welkom.