Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD512 voor Van Heusden uit Breukelen

Publicatiedatum: 17-05-2011 09:35
Waterwerken Olaf van Heusden jr. uit Breukelen heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuwe KATO HD512 III rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
KATO HD512KATO HD512

Deze 12,5 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, extra functies, kruisbediening, smeersysteem, 850 mm rupsplaten met dubbele bovenrollen en extra werkverlichting. De reclameafdeling van Kemp heeft de machine voorzien van belettering. Tevens is de machine afgeleverd met een brede bak met omkeeroren en een grijper. Ook de gebruikte aggregaat die Olaf van Heusden heeft gekocht bij Kemp is in de bedrijfskleur gespoten en voorzien van belettering. De KATO HD512 III heeft een vermogen van 93 pk en een bakkracht van 88 kN.

Waterwerken Olaf van Heusden jr. is specialist in het verzorgen van de waterkant. Opgericht in 1952 en richt zich op alle vormen van onderhoud rondom het water zoals het maken en plaatsen van steigers en beschoeiingen. Naast al deze werkzaamheden is Olaf van Heusden ook druk met een jachthaven in een van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland.

www.kemp-groep.nl
www.olafvanheusden.nl

KATO HD 512 rupsgraafmachine voor Van Heusden uit Breukelen KATO HD 512 rupsgraafmachine voor Van Heusden uit Breukelen