Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komptech L3 sterrenzeef voor Hes uit Castricum

Publicatiedatum: 20-05-2011 10:45
Om in te spelen op een veranderende markt met biomassaproductie heeft Jan Hes BV zijn machinepark uitgebreid met een Multistar Komptech L3 sterrenzeef.
Komptech zevenKomptech zeven

Biomassa is buitengewoon actueel in Nederland en in de wereld. Fossielen brandstoffen zijn niet onbeperkt aanwezig en kernenergie staat onder druk in verband met de veiligheid. De komende jaren zal er meer en meer in alternatieve energiedragers geïnvesteerd worden. Jan Hes BV heeft gekozen voor de Komptech machine om een betere kwaliteit te kunnen garanderen die resulteert in een hogere productieprijs. Na verschillende demonstraties en onderzoek is de firma in zee gegaan met Pon Equipment Komptech. 

De Komptech Multistar L3 sterrenzeef is bij uitstek geschikt voor het afzeven van compost, biomassa en gebroken sloophout. In een werkgang heeft men drie fracties: fijne fractie 0 – 25 mm, midden fractie 10-25 mm, 60 - 180 mm: overmaat 60 - 180 +. De sterrenzeef kan uitgevoerd worden naar keuze in fractie grootte. Zowel het grove als fijne sterrenbed zijn voorzien van reinigingsvingers. Voordeel is dat men onder natte, zware omstandigheden eerder en langer kan doorzeven. De capaciteit is tot ca. 180 m3 / uur. Deze installatie is volledig elektrisch uitgevoerd, Co2 neutraal en opvallend stil bij werking.
 

www.janhesbv.nl

Komptech Multista L3 sterrenzeef voor Jan Hes BV uit CastricumKomptech Multista L3 sterrenzeef voor Jan Hes BV uit Castricum