Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 818-II RLC voor Van Weverwijk uit Schoonrewoerd

Publicatiedatum: 26-05-2011 09:05
Van Weverwijk B.V. uit Schoonrewoerd heeft een nieuwe ETEC 818-II RLC rupsgraafmachine, uit handen van Wouter Spaan medewerker bij ETEC Grondverzetmachines, in ontvangst genomen.
ETEC 818-II RLCETEC 818-II RLC

Deze 18 Tons wegende machine is uitgerust met een monogiek en rupsplaten van 900mm. Motor 6 cil. commonrail Tier III met een vermogen van 122 Pk. Een opbreekkracht van 127 KN. De ruime en vernieuwde ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door ETEC voorzien van hydraulische snelwissel + lasthaak, sloop/ sorteer functie proportioneel bediend via joysticks, lepelsteel beveiliging, camera op ballast, omkeer Fan, centrale smering Groeneveld, beschermrek op voorruit onder, overdruk met signalering en extra werkverlichting. Deze zeer compleet voorziende machine is een perfecte aanvulling voor Van Weverwijk B.V.

Het familiebedrijf Van Weverwijk B.V. is een zelfstandig bedrijf dat zich al vanaf de begin jaren 70 bezig houdt met de inzameling, de recycling en het transport van afvalstoffen. Van Weverwijk B.V. heeft de ervaring en de mogelijkheden voor een efficiënte aanpak bij het transporteren en recyclen van alle soorten afvalstoffen. Tot de opdrachtgevers van Van Weverwijk B.V. behoren bouw- en aannemingsbedrijven, overheden, producenten van primaire en secundaire bouwstoffen en particulieren. Van Weverwijk B.V. onderscheidt zich door haar werkzaamheden te verrichten met een grote mate van flexibiliteit, snelheid en een praktische instelling.

www.etec.nl
www.weverwijk.nl

ETEC 818-II RLC voor Van Weverwijk uit SchoonrewoerdETEC 818-II RLC voor Van Weverwijk uit Schoonrewoerd