Communicatie software Groen, Grond en Infra

Geodirect introduceert krachtige Stonex R6 Total Station

Publicatiedatum: 31-05-2011 07:45
De Stonex R6 Total Station is een zeer krachtig instrument. Dit instrument is, in samenwerking met Hexagon, specifiek ontwikkeld voor maatvoerders in de Civiele Techniek, Bouw- en Industrie. De Stonex R6 is verkrijgbaar met een twee of vijf seconden hoeknauwkeurigheid.
Stonex R6 Total StationStonex R6 Total Station

Het instrument heeft standaard een reflectorloze EDM (Electronic Distance Meter) van 600 meter. Hiermee is het eenvoudig om lastig te bereiken objecten nauwkeurig in te meten, zonder gebruik te maken van een prisma.

De aansturing van het instrument vindt plaats via de ingebouwde interface, welke optioneel is uit te breiden met een dual display. Daarnaast kan het toestel middels een extern veldboek volledig draadloos aangestuurd worden via de standaard ingebouwde Bluetooth radio. De Stonex R6 is tevens uitgerust met een USB en RS232 poort. Voor de bediening van het instrument biedt Geodirect de keuze uit Penmap encore of Stonex SurvCE veld-software, waarbij de gebruiker zelf kiest welke software het meest geschikt is voor het eigen werkproces. Ook in de keuze voor het juiste veldboek biedt Geodirect diverse mogelijkheden, zo is het mogelijk om de veld-software in te zetten op een robuuste PDA, of op een Tablet PC.

Geodirect biedt klantgerichte totaaloplossingen en diensten voor professionele plaatsbepalings toepassingen in de Civiele Techniek, Bouw en de Industriële markt. In de Benelux is Geodirect dé leverancier van Stonex en Penmap en voorziet hiermee in de toenemende vraag naar bereikbare systemen voor het nauwkeurig inwinnen en uitzetten van Geo-Informatie. Door kennis en ervaring te combineren met slimme (Geo) ICT oplossingen, sluit Geodirect haar dienstverlening aan op uw werkproces. In de Geo-Informatiesector spelen specialisme, innovatie en kwaliteit een grote rol, Geodirect speelt hierop in door voortdurend te blijven investeren en innoveren in de nieuwste technieken, kennis en kunde. Geodirect is uw partner voor een gedegen advies, ondersteuning, begeleiding en training.

www.geodirect.nl

Geodirect introduceert krachtige Stonex R6 Total StationGeodirect introduceert krachtige Stonex R6 Total Station