Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD308 US voor Baelde uit Groenekan

Publicatiedatum: 01-06-2011 07:40
Izaak Baelde uit Groenekan heeft onlangs een nieuwe KATO HD308 rupskraan in gebruik genomen. De zonen en medewerkers van Izaak zijn trots op de nieuwe aanwinst en hebben zin om met de nieuwe KATO aan de slag te gaan.
KATO HD308 KATO HD308

Deze 8 ton wegende rupsgraafmachine op kunststof blokken is door de montageafdeling van Kemp o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, extra functies, kruisbediening en een brandstofvulpomp. Deze binnendraaier is tevens afgeleverd met extra bakken en een puinriek. Met een vermogen van 55 pk, een breedte van 230 cm en een opbreekkracht van 61,4 kN is deze binnendraaier een uitstekende aanvulling voor Baelde.

Izaak Baelde is al ruim vijfentwintig jaar trouwe klant bij Kemp en prijst Kemp voor het hoge serviceniveau. Baelde zegt hierover het volgende: “Wanneer je serieus met je bedrijf bezig bent moet er een betrouwbare firma achter je staan die je steunt waar nodig. Kemp heeft me hierin nog nooit teleurgesteld en als het nodig is staat er een servicemonteur binnen een uur bij de machine. De kennis en ervaring van die mensen is enorm. Ook het feit dat we tot acht uur ’s avonds onderdelen kunnen halen in De Meern is perfect voor ons. Dat scheelt een hoop tijd en ergenis ”

Met een aantal Atlas mobiele graafmachines, IHI minigravers en KATO rupsgraafmachines en aanvullend materieel is Baelde voornamelijk werkzaam in de cultuurtechnische werken en het gebruikelijke grondverzet. Gemeentelijke en landelijk diensten behoren tot klantenkring van Baelde. Ook het composteren en het scheiden van afval, op eigen terrein, behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

www.kemp-groep.nl

KATO HD308 US rupsgraafmachine voor Baelde uit GroenekanKATO HD308 US rupsgraafmachine voor Baelde uit Groenekan