Communicatie software Groen, Grond en Infra

Opsplitsing Hoogmartens Wegenbouw

Publicatiedatum: 06-06-2011 18:00
Hoogmartens Wegenbouw brengt vanaf juli 2011 zijn freesactiviteiten onder in een aparte vennootschap, nml. Top-Off N.V.. Bedoeling is de operationele activiteiten van beide bedrijven te stroomlijnen om zo de komende jaren nog verder te groeien en de dienstverlening naar de klanten toe verder te verbeteren.
Top-Off N.V.Top-Off N.V.

Om verdere groei te waarborgen hebben de aandeelhouders beslist dat Hoogmartens Wegenbouw N.V. zich in de toekomst uitsluitend zal focussen op de oorspronkelijke basisactiviteiten van het bedrijf, zijnde het aanleggen en onderhouden van  asfaltwegen in de regio Limburg, Vlaams-Brabant en de Kempen.

Het onbetwist marktleiderschap op de Belgische freesmarkt welk gedurende de laatste 30 jaar door Hoogmartens Wegenbouw werd opgebouwd, wordt  vanaf juli ondergebracht bij Top-Off N.V.. Hierdoor beschikt Top-Off over de meest performante machines, en kan het beschikken over de sterke reputatie welke werd uitgebouwd op het vlak van innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. Eigen freestechnieken werden ontwikkeld en fijnfrezen van beton en asfalt, al dan niet in combinatie met profielcorrecties, het frezen met een snijwiel of het cunetfrezen kent voor de firma geen geheimen meer.

De leiding van Top-Off komt in handen van John Vastmans, bijgestaan door Ron Thijs.

Hoogmartens Wegenbouw N.V., waar de leiding bij Stefan Hoogmartens blijft, zal zich toeleggen op het aanbrengen bestrijkingen, SAMI's en het uitvoeren van kleinere onderhoudswerken. In 2005 investeerde het bedrijf nog in een moderne en professionele asfaltset, waardoor Hoogmartens als geen ander perfect kon inspelen op de vraag naar het aanleggen en onderhouden van regionale asfaltwegeninfrastructuur.

Gezien de beschikbare bedrijfsaccomodatie zullen beide bedrijven in een eerste fase vanuit Opglabbeek blijven opereren.

 

Top-Off N.V., Industrieweg Noord 1137, 3660 Opglabbeek

T. 089/81 02 46 - F. 089/81 02 47 - info@topoff.eu - www.topoff.eu

BTW-nr BE 0836.164.249

 

Hoogmartens Wegenbouw N.V., Industrieweg Noord 1137, 3660 Opglabbeek

T. 089/81 02 30 - F. 089/85 76 80 - info@hoogmartens.be

BTW-nr BE 0422.059.173

www.hoogmartens.be

Top-Off met slogan Top-Off met slogan "we peel to heal"
Opsplitsing Hoogmartens Wegenbouw Top-Off freesactiviteiten freeswerken asfalt beton