Entreeding.com ontwikkelt iPhone App voor Ahlmann

Gepubliceerd op 14-06-2011 09:30
Het aantal mensen met een smartphone neemt hand over hand toe. De mogelijkheden van deze handige apparaatjes zijn vrijwel onbegrensd. Ahlmann Nederland heeft daarom speciaal voor de iPhone een applicatie laten ontwikkelen.
Ahlmann iPhone AppAhlmann iPhone App

Middels de App bent u binnen enkele seconden op de hoogte van het programma van Ahlmann en Mecalac grondverzet- en wegenbouwmachines. Daarnaast kunt u overal en op elk gewenst moment het actuele aanbod van gebruikte machines bekijken of zoeken naar gebruikte accessoires.

Met één druk op de knop maakt u telefonisch contact met een verkoopadviseur van Ahlmann Nederland in uw gebied van vestiging. Ook communiceren via e-mail is op deze manier uiterst gemakkelijk. Met deze app speelt Ahlmann in op de behoefte van een steeds groter wordende groep om hun informatie via de iPhone binnen bereik te hebben: praktisch, doeltreffend en innovatief, zoals u gewend bent van Ahlmann.  

De Ahlmann app is gratis te downloaden via de link www.ahlmann.nl/app of direct in de Apple App Store. Dit is ook mogelijk door met uw iPhone de QR-code te scannen.

Gratis download Ahlmann Appwww.entreeding.com
Entreeding.com levert eerste iPhone App aan Ahlmann NederlandEntreeding.com levert eerste iPhone App aan Ahlmann Nederland

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!