Communicatie software Groen, Grond en Infra

A1 Verhuur vestigt zich in Zeewolde

Publicatiedatum: 15-06-2011 07:40
Op bedrijventerrein Horsterparc, op de Eenspan 13 is onlangs de eerste paal geslagen voor materiaal verhuurbedrijf: A1 Verhuur. Het betreft een tweede vestiging van A1 Verhuur, dat twee jaar geleden in Nijkerk is opgestart door Martin van Ginkel, Edwin den Breejen en Henri van de Kolk.
Eerste paalEerste paal

Het verhuurbedrijf is voornamelijk actief in de regio en hoopt dat met deze nieuwe vestiging nog verder uit te kunnen breiden. “Gezien de bouwactiviteiten, de gunstige regioligging en het feit dat in Zeewolde nog geen materieelverhuurder aanwezig is, zou dat een flinke groeimarkt voor ons kunnen betekenen”, aldus Henri van der Kolk, die het bedrijf in Zeewolde zal gaan leiden. 

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij A1 Verhuur terecht. Het bedrijf biedt een breed assortiment professioneel materieel en (elektrische) gereedschappen voor o.a. het onderhouden en bouwen van woningen, beton- en sloopwerken en uiteenlopende grond- en bouwwerkzaamheden. Service staat daarbij hoog in het vaandel. “Wij staan niet alleen achter een balie, maar helpen de mensen echt op weg met een gedegen stuk advies”, aldus Van de Kolk. “Dat is ook de insteek over hoe wij ons bedrijf runnen. Wij willen de drempel zo laag mogelijk maken voor onze klanten. Dat doen we niet alleen door geen torenhoge borgen te vragen, maar ook door persoonlijk contact. Dat ‘ons kent ons’ gevoel vinden wij als bedrijf heel belangrijk. Zo werken we in Nijkerk en dat willen we ook graag in Zeewolde.”  

A1 Verhuur volgt de ontwikkelingen op de verhuurmarkt op de voet en heeft daarom altijd de meest moderne en professionele machines in huis. Zo is er onlangs nog geïnvesteerd in een volledig hydraulisch bedienbare spinhoogwerker van 17m. “Deze machine is zeer flexibel en kan zelfs via kleine doorgangen achter een huis komen. Ideaal dus voor schilders of voor snoeiwerkzaamheden”, licht Van der Kolk toe. 
Om goed en betrouwbaar materieel te kunnen leveren, ondergaat het complete assortiment, van tuingereedschap, boormachines, steigerwerk, grondverzetmachines, shovels tot hoogwerkers, jaarlijks een keuring.
Ook wordt al het elektrische gereedschap gekeurd volgens de norm van NEN 3140.

A1 Verhuur is op werkdagen geopend van 07.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. Het benodigde materieel wordt evt. door A1 Verhuur zelf bezorgd en opgehaald. De verhuurtermijn is variabel en afhankelijk van de duur van de werkzaamheden.

www.a1verhuur.nl

A1 Verhuur vestigt zich in ZeewoldeA1 Verhuur vestigt zich in Zeewolde