Communicatie software Groen, Grond en Infra

Paus SL755 zwenklader voor Van Casteren uit Tilburg

Publicatiedatum: 20-06-2011 08:15
Recent heeft firma A. van Casteren te Tilburg een nieuwe Paus SL 755 shovel in gebruik genomen. A. van Casteren Tilburg is een dochteronderneming van de Van Casteren Groep met een totaal personeelsbestand van 20 personen.
Paus SL755 shovelPaus SL755 shovel

A. van Casteren Tilburg BV wordt geleid door 2 broers, namelijk J.A.G. van Casteren en A.W.M. van Casteren, en is een veelzijdig bedrijf dat diverse activiteiten uitvoert waaronder grondwerken, bestratingen, riolerings-werkzaamheden, overslag, kipper transport, sloopwerkzaamheden, saneringen en asbestverwijdering

De Paus SL755 zwenklader is voorzien van automatische centrale smering, puinbak, schepbak en palletvorken. Met een eigen gewicht van 6250 kg en een 70 pk Deutz diesel motor is deze shovel uitermate geschikt voor zwaardere werkzaamheden. D.m.v. de glazen ramen en deuren is het zicht rondom de zwenklader geoptimaliseerd. Om het geheel herkenbaar te maken is de Paus zwenklader in de bedrijfskleuren van Van Casteren gespoten. De Paus SL755 wordt ingezet voor diverse werkzaamheden zoals o.a. bestratingen en overslagwerkzaamheden maar ook als manusje van alles rondom het bedrijf.

www.geert-jandekok.com
www.casterentilburg.nl

Paus SL 755 zwenklader voor A. van Casteren uit TilburgPaus SL 755 zwenklader voor A. van Casteren uit Tilburg