Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N midigraver voor Olieman uit Reeuwijk

Publicatiedatum: 22-06-2011 07:50
Gebr. Olieman B.V. uit Reeuwijk heeft onlangs een nieuwe en zeer complete IHI 55N midigraafmachine bij Barend Kemp in De Meern in ontvangst genomen.
IHI 55N midikraanIHI 55N midikraan

De IHI 55N met lange lepelsteel is zeer compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Denk hierbij aan extra functies, kruisbediening, brandstofvulpomp, bovenuitlaat, extra ballast en extra werkverlichting. De reclameafdeling van Kemp heeft de 55N voorzien van professionele bedrijfsbelettering. De IHI, op 600 mm brede stalen rupsplaten, heeft een vermogen van circa 55,5 pk, is 215 cm breed en heeft een opbreekkracht van 36,6 kN. Door de bredere platen is ook het schuifblad verbreed.

Kraan,- handels- en loonbedrijf Gebr. Olieman is actief als verhuurder van grondverzetmachines en transport, handelmaatschappij in hoogwaardige teelaarde en loonbedrijf. Naast het traditionele loonwerk en grondverzet is Olieman specialist in cultuurtechnische werken. Olieman is al jaren een zeer trouwe Kemp klant. Olieman beschikt naast verschillende IHI midigravers ook over meerdere KATO rupsgraafmachines en Atlas mobiele graafmachines.

www.kemp-groep.nl
www.gebr-olieman.nl

IHI 55N midigraver voor Gebr. Olieman B.V.uit Reeuwijk IHI 55N midigraver voor Gebr. Olieman B.V.uit Reeuwijk