Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 12VXE voor E&W Bouwgroep uit Mijdrecht

Publicatiedatum: 28-06-2011 08:45
E&W Bouwgroep B.V. uit Mijdrecht, heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe IHI 12VXE minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 12VXE minikraanIHI 12VXE minikraan

De IHI 12VXE is recent toegevoegd aan het leveringsprogramma van Barend Kemp B.V. Deze machine weegt 1.180 kg en heeft een vermogen van 12,6 pk. De standaard uitschuifbare onderwagen (870 – 1.135 mm) geeft de machine veel stabiliteit en met de servo-bediening naast de stoel kan precies en comfortabel gewerkt worden. De 12VXE positioneert zich tussen de 9VX en de 17VXE. De machine is door Kemp o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, een extra functie en extra werkverlichting.

E&W Bouwgroep is een familiebedrijf dat op 1 januari 1999 is gestart met het uitvoeren van kleine bouwkundige werkzaamheden rondom de sanering van gas en elektra voor NUON. E&W Bouwgroep is gegroeid tot een bedrijf met twintig vaste en een aantal vaste ZZP medewerkers. E&W verzorgt de meest uiteenlopende werkzaamheden, van het vervangen van een slot tot het uitvoeren van een totale verbouwing. De nog steeds goed bewaakte werkmentaliteit/kwaliteit zorgen voor een goedgevulde orderportefeuille bij een aantal vaste opdrachtgevers waarvoor E&W Bouwgroep op 1 juli 2011 al 12,5 jaar werkzaam voor is.

www.kemp-groep.nl

IHI 12VXE minigraver voor E&W Bouwgroep uit MijdrechtIHI 12VXE minigraver voor E&W Bouwgroep uit Mijdrecht