Communicatie software Groen, Grond en Infra

BMB-entreeding nieuwsbrief

Publicatiedatum: 14-11-2003 15:56
Heeft u zelf nieuws te melden dat in aanmerking komt voor plaatsing in onze nieuwsbrief? Wilt u uw investeringen in nieuwe machines of werktuigen bekendmaken bij uw doelgroepen?

Stuur ons dan een digitale foto (van goede kwaliteit), een beeldmerk van uw onderneming (liefst digitaal) en vanzelfsprekend uw bedrijfsgegevens en de informatie over uw nieuwe machine. Wij maken uit het nieuwsaanbod een objectieve selectie want nieuws moet nieuws zijn en blijven.

 

U mag overigens ook gerust reageren als u uw machines inzet op bijzondere werken. Viert uw bedrijf een jubileum? Is uw trouwste machinist 25 jaar in dienst? Of houdt u binnenkort een open huis? Meldt het ons dan gerust.

 

De nieuwsbrief is een initiatief van het marktplein voor de gww entreeding.com en de uitgever van Vakblad BMB bouwmaterieelbenelux en heeft als doel actuele branche-informatie te verschaffen. De BMB-entreeding-com nieuwsbrief wordt frequent gelezen door een wekelijks stijgend aantal vakmensen binnen de GWW aannemerij en loonbedrijven.

 

Meer informatie over entreeding.com en BMB vindt u op onze sites:

www.entreeding.com

www.bouwmaterieel-benelux.nl

 

Redactie:

Michiel Pouwels

John Bosch