Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 840-II Semi Long Reach voor Bos uit Ammerstol

Publicatiedatum: 06-07-2011 08:30
Gerard Bos B.V. heeft een nieuwe ETEC 840-II Semi Long Reach rupsgraafmachine uit handen van Henk van Vliet, directeur bij ETEC grondverzetmachines, in ontvangst genomen.
Lange giekLange giek

Deze ca. 40 ton wegende machine is uitgerust met 800mm rupsplaten. Motor 6 cil. commonrail Tier III met een vermogen van 250 Pk. Een opbreekkracht van 199 KN. De ruime en vernieuwde ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzin van aangepaste monogiek en lepelsteel, hydraulische snelwissel (verzwaarde uitvoering) van Pladdet, kantelbak, extra ballast, sloop/ sorteer functie, bak/ sorteer omschakeling, verzwaarde hefcilinders, treeplank links en rechts, extra gereedschapskistoverdruk met signalering en extra werkverlichting. Deze machine in bedrijfskleuren en bedrijfsbelettering in prima aanvulling voor Gerard Bos B.V. Ook is de machine uitgevoerd met een Topcon systeem, hierdoor is de machine in combinatie met de kantelbak van Pladdet met afgravingen perfect te bedienen.

Gerard Bos Machineverhuur B.V. is een onderneming die zich al ruim 20 jaar inzet in het grondverzet en zich steeds meer heeft gespecialiseerd in rupsgraafmachines. Zo kan u onder andere standaard machines aangeboden worden, welke uitgerust zijn met allerlei functies. Maar ook voor Long Reach machines van 22 ton tot 60 ton, van 14 meter tot 22 meter die zelfs nog verlengd kunnen worden, bent u bij Gerard Bos aan het juiste adres. Van een simpele dieptemeter tot GPS grafisch display.

www.gerardbos.nl
www.etec.nl

ETEC 840-II Semi Long Reach voor Gerard Bos uit AmmerstolETEC 840-II Semi Long Reach voor Gerard Bos uit Ammerstol