Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai 145LCR-9 binnendraaier voor GKB in Barendrecht

Publicatiedatum: 15-07-2011 09:30
Van der Spek Vianen heeft onlangs een nieuwe Hyundai 145LCR-9 binnendraaier geleverd aan GKB in Barendrecht, het is voor GKB de eerste Hyundai in het zeer uitgebreide machinepark waarmee GKB actief is.
Hyundai 145 LCR-9 Hyundai 145 LCR-9

Goede referenties vanuit de markt en een juist luisterend oor voor de gewenste uitvoering heeft GKB doen beslissen om voor een Hyundai geleverd door Van der Spek Vianen. Natuurlijk heeft de zeer uitgebreide garantie van 5 jr en 7500 draaiuren die op de Hyundai door Van der Spek wordt gegeven geen negatieve invloed gehad op de genomen beslissing.

Niet alleen de uitstraling van deze nieuwe -9 serie is helemaal van deze tijd, ook onder de kap zijn modernste technieken toegepast. Hyundai heeft patent gekregen op het Posi-Nega systeem, door dit geavanceerde hydraulieksysteem is de machine erg nauwkeurig en soepel in de bediening. Tevens is de machine uitgerust met een zelfdenkende koelfan, wat zorgt voor een laag geluidsniveau. De zuinige motor, het Posi-Nega hydraulische systeem en de koelfan zorgen voor een aanzienlijk laag brandstofverbruik.

De Hyundai R145LCR-9  is op wens van GKB uitrust met alle functies zodat er veel verschillende aanbouwdelen aan de machine gemonteerd kunnen worden zoals bijvoorbeeld een sorteergrijper, kantelbak of trilblok. Tevens is de machine voorzien van extra verlichting op de cabine aan voor- en achterzijde. Op het contragewicht is een camera gemonteerd zodat de machinist, ook in de krappe ruimtes waar hij vaak zal werken, goed zicht aan de achterzijde heeft.

GKB is een uniek familiebedrijf. In 1946 opgericht door Jan en Pieter-Arie Kraaijeveld. Onder de naam Gebr. J. en P.A. Kraaijeveld sneden zij riet en biezen in de grienden en kapten zij rijshout. Het riet en de biezen werden voor uiteenlopende producten toegepast. Het wilgenhout werd gebruikt bij de Deltawerken en dijkverzwaring, onder meer voor het vervaardigen van de zinkstukken.

Zes kinderen van Pieter-Arie en drie kinderen van Jan kwamen in de zaak. En ook de derde generatie Kraaijeveld bleek het familiebedrijf een warm hart toe te dragen. Inmiddels is GKB in handen van in totaal 18 familieleden, terwijl er ook onder de medewerkers nog 7 familieleden zijn. Al is GKB met 80 medewerkers flink gegroeid, de hechte familieband bepaalt de cultuur, inzet en betrokkenheid van het team. Juist dat unieke karakter van GKB spreekt veel opdrachtgevers aan.

GKB is gespecialiseerd in civieltechnische en cultuurtechnische projecten en groenvoorziening. Dit mag U  breed opvatten. Als een gemeente of organisatie een buitenruimte wil creëren waarin het prettig wonen en/of werken is, dan zijn ze bij GKB aan het juiste adres.

Van groenstroken en sportvelden tot watergangen en straatmeubilair: de inrichting en het onderhoud zijn gevarieerd. Juist dat is een reden dat steeds meer gemeenten en andere organisaties GKB als hun partner beschouwen bij de inrichting en het beheer van de buitenruimte.
 

www.gkbgroep.nl

Hyundai 145LCR-9 binnendraaier voor GKB in Barendrecht Hyundai 145LCR-9 binnendraaier voor GKB in Barendrecht