Communicatie software Groen, Grond en Infra

GVZHN telt meer dan 100 leden!

Publicatiedatum: 19-07-2011 13:45
Ondanks, of misschien wel dankzij, de mindere tijd in het grondverzet blijft de GVZHN in ledenaantal groeien. Het zijn er in totaal inmiddels 106. Het GVZHN bestuur feliciteert haar leden en bedankt hen voor deze mijlpaal.
G.V.Z.H.N.G.V.Z.H.N.

De zeer goed bezochte studieavonden blijken een aantrekkende werking te hebben op nieuwe leden. In de maand juli werd de magische grens van 100 leden overschreden. Enerzijds bestaan deze nieuwe leden uit nieuwe CUMELA-leden, dat zijn er in Zuid Holland inmiddels 289. Anderzijds vinden grondverzetbedrijven ook het GVZHN-secretariaat via het contactformulier op de GVZHN-site. De allerbeste reclame is echter nog steeds die van mond-tot-mond bij collega's onderling. Dit succes is het bewijs dat netwerken zin heeft.

Gezelligheid en functionaliteit gaan hand in hand bij de GVZHN. Alle leden van harte gefeliciteerd met dit succes en hartelijk dank voor uw bijdrage. Het bestuur zal op gepaste wijze aandacht schenken aan deze mijlpaal bij de eerstvolgende studieavond dit najaar. Graag tot dan! Zegt het voort. Bent u geïnteresseerd en wilt u zich ook aansluiten. 

www.gvzhn.nl

Bestuur GVZHNBestuur GVZHN