Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EC55C midigraver voor Rook uit Sint Jansklooster

Publicatiedatum: 27-07-2011 14:55
De nieuwe midigraver Volvo EC55C van Rook Pijpleidingenbouw uit Sint Jansklooster wordt ingezet bij een omvangrijk project van Waterbedrijf Groningen in Onnen.
Volvo EC55C Volvo EC55C

"Het graven van sleuven voor het verwijderen, verleggen en leggen van leidingen en kabels is precisiewerk en vergt veel van de machinist en machine”, legt Renee Rook uit. “Om dat naar behoren te kunnen uitvoeren hebben we op goed advies van Sales Manager Jan Groot Wassink van Kuiken N.V., een Volvo EC55C aangeschaft. De mooie, complete en makkelijk te bedienen machine met FOPS2, TOPS en ROPS2 cabinebeveiliging, joystick, een automatische regeling naar stationair toerental in vijf seconden en de krachtige Volvo D3.1D motor, kan alles aan.”
 
Voor machinist Marco van Benthem voelde de machine snel vertrouwd aan. “We onderzoeken welke leidingen hier in de grond zitten met betrekking tot het vervangen ervan. Een secuur werkje, maar met de EC55C lukt dat prima. We hebben de EC55C speciaal voor dit soort werkzaamheden aangeschaft, maar deze supermachine zal ons zeker bij veel meer werkzaamheden prima ondersteunen.”   

Rook is een bedrijf dat waterbehandelingsinstallaties voor drink- en industriewater produceert en installeert, in eigen beheer. Rook beschikt over engineers, productie- en montagefaciliteiten, grondverzetmachines en grote voorraden om projecten wereldwijd snel en vakkundig van A tot Z uit te voeren. “De hele familie werkt mee en ook alle 40 medewerkers werken hard. Daar zijn we trots op”, vertelt Renee. 

www.kuiken.nl
www.rookpijpleidingbouw.nl

Volvo EC 55 C midigraver voor Rook Pijpleidingenbouw uit Sint JanskloosterVolvo EC 55 C midigraver voor Rook Pijpleidingenbouw uit Sint Jansklooster